Natural Face Lifting

Wat is Natural Face Lifting?

Natural Face Lifting richt zich op rimpelbestrijding, lifting en botversterking op lange termijn. Deze natuurlijke en stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift. De combinatie van bindweefselmassage, spiertonus verhogende technieken en bot-fricties zorgt al na één behandeling voor een frisse nieuwe vitaliteit in het gezicht.

De technieken

Met bindweefselmassage behandelen we de onderste huidlaag, bevorderen we de aanmaak van collageen en versterken we het elastine ter bestrijding van rimpels. Het is een goede start, maar niet voldoende! Ook de spiertonus, de stevigheid in het gezicht, verminderd met het ouder worden. Denk aan de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neus lippenplooi en de zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen we terug opbouwen door spiertonus verhogende technieken. Bij het ouder worden verliezen we echter ook aan bot sterkte. Versterking kunnen we stimuleren door bot-fricties. Daardoor houden we een meer jeugdige vorm van het gezicht.

Nous Sculp self-treatment@home en Noûs Skincare producten

Om het resultaat van de Natural Face Lifting behandeling te behouden is Noûs Sculp ontwikkeld. Noûs Sculp is een massage- en oefentechniek voor het gezicht, de hals en het decolleté die u, in combinatie met uw huidverbeteringsproducten, thuis zelf kan toepassen. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die u met de vingers en de handpalmen op uzelf uitvoert. Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in uw huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gezichtscontouren verstrakken.

Op de verpakking van de Noûs Skincare producten staat een QR code die u kunt scannen en waarmee u gratis toegang krijgt tot de duidelijke instructievideo’s voor uw self-treatment@home. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel én is bovendien budget vriendelijk.

Met iedere dag thuis een kwartiertje Sculpen verjongt en straalt uw huid al na één week. Na enkele maanden bekomt u een ronduit verbluffend resultaat. U kunt levenslang Sculpen en er blijvend jong uitzien!